List of products by brand Under Armour

  • Er zijn weinig merken die in de moderne tijd zo snel naam hebben gemaakt als Under Armour.
  • Het Amerikaanse merk startte in 1996 en is nu al niet meer weg te denken in de wereld van sportkleding. Met name op het gebied van technische en thermische onderkleding is Under Armour een absolute topper. Het wereldwijde hoofdkantoor is te vinden in Baltimore, Maryland terwijl het Europese hoofdkwartier in het Amsterdamse Olympisch stadion is gevestigd. Niet slecht, voor een bedrijf dat werd opgericht door de 23-jarige Kevin Plank. Helemaal niet als je bedenkt dat hij de firma startte vanuit het souterrain van zijn Oma.
  • Kevin's idee kwam, zoals wel vaker, voort uit eigen ervaringen. Als American Football-speler was hij het zat om telkens tijdens de rust zijn doorweekte shirt te moeten vervangen. Hij ging aan de slag met een microfiber shirt en verspreidde dit onder zijn vrienden en kennissen die ook Football speelden. De technologie sloeg aan en al snel waren spelers op het hoogste niveau, de NFL, enthousiast geraakt over Under Armour. Niet veel later volgden ook andere grote merken de trend om vochtabsorberende, lichte onderkleding te produceren; maar Under Armour bleef altijd pionier op dit gebied. Deze voorsprong is nog altijd zichtbaar in de gehele Under Armour collectie.

 

UA Popover Triblend Henley
0 Review(s) 
Shirt met Charged Cotton®-blend van 3 materialen voor een heerlijk zacht gevoel. Het droogt ook veel sneller dan gewoon katoen waardoor je koel en licht blijft wanneer je ertegenaan gaat.
Laatste items in voorraad
€ 44,50
UA Stretch Woven Short Dames
0 Review(s) 
  • Perfect voor hardlopers. Precies de goede lengte, een lichte, sneldrogende stof en een veiligheidszak voor je sleutels. Deze shorts trek je aan als je records wilt breken.
     
    ...
Laatste items in voorraad
€ 39,50