Wij zijn gevestigd in het mooie Zeeland en stellen zelf hoge eisen aan onze kleding omdat we gewoon veel tijd buiten doorbrengen. Outdoor Monkey is een webshop dat de hoogste kwaliteit outdoor- en sportkleding aanbiedt tegen de scherpste prijs. Met onze collectie zijn wij trendsetters en willen er cool uitzien, maar hanteren ook de hoogste normen als het gaat om kwaliteit en afwerking. Als een fabrikant claimt dat iets waterdicht is dan moet dat ook zo zijn.

In de eerste plaats gaat het ons dus om de kwaliteit en het praktische nut van kleding. Houden ze ons warm en droog en kunnen we daar ook in extreme omstandigheden op rekenen? Het antwoord is 'ja'.. wij dragen ook zelf wat we verkopen.. of was het nu omgekeerd..

Waarom technische kleding? Wat is technische kleding? Over technische kleding is nagedacht. Dit wil zeggen dat men de snit en de stoffen die gebruikt worden gaat aanpassen aan de functie van die kleding. Waterdichte, winddichte en ademende eigenschappen om er maar een paar te noemen maar het gaat verder dan dat. Ook het gebruiksgemak en de praktische details zijn onderdeel van deze weldoordachte kleding.

Veel mensen zijn van mening dat je een berg moet beklimmen om technische kleding te dragen maar dat is helemaal niet het geval. Er zijn zoveel situaties in het dagelijks leven waar deze kleding zijn nut bewijst. Denk maar aan een rondje met de fiets en een plotse bui.. hoe handig is het dan niet dat je een regenjack bij hebt die in uw broekzak past. Een stretch shirt of vest waarbij je schouders niet geklemd zitten als je met de auto rijdt.. het zit soms in de details maar die zorgen er wel voor dat je je altijd optimaal voelt in wat je draagt.

Dan hadden wij graag nog uitgelegd aan jullie waarom wij niet gratis retourneren. Veel shops doen het en het is ideaal voor de klant omdat het gratis is. Niks is gratis. Het is maar hoe je het bekijkt. Wij streven er naar om een product naar de klant te brengen dat nog nagelnieuw is en niet tig keer is gepast en zelfs gedragen. Wij krijgen ook retour maar bitter weinig en de reden daarvoor is dat wij verkopen aan de mensen met de intentie om wel degelijk iets te kopen in de plaats van iets te proberen. Wij vinden het leuk om een jas bij de klant te laten toekomen die nog in de plastic hoes zit van de producent. Dan heb je echt iets nieuw gekocht!

Veel plezier met shoppen!

 

Het Monkey Team.

P.S. Wij zijn ook van mening dat wij iets moet bijdragen aan de maatschappij. In ons geval steunen wij Stichting Aap. En voor elke bestelling in de shop gaat er nog vaste bijdrage naar Stichting Aap. (Met uitzondering van de verkochte producten met echte dons)