Wij controleren bij de verzending van de bestelling altijd de staat van het product. Toch kan er onderweg iets mis gaan. Om misverstanden te vermijden hadden wij je graag enkele tips meegegeven omtrent de behandeling van de door jou ontvangen producten.

Download hier het retourformulier.
Download hier het formulier voor herroeping.

Uiteraard kan je bestelde items retour sturen, met bijgevoegd retourformulier. Na levering van de order heb je 14 dagen bedenktijd. Deze kosten retour zijn voor jou.

Kosten retour zijn niet voor jou wanneer je een andere maat bestelt. Wij doen dit om misbruik tegen te gaan en de nieuwstaat van onze producten te garanderen. Want laten we eerlijk zijn, wie wil er nu kleding kopen die al gedragen is of tig keer gepast door een ander.

Waar moet het aan voldoen?
De items die je retour stuurt moeten in de oorspronkelijke en zo origineel mogelijke staat zijn, voorzien van de originele kaartjes en/of etiketten. Alleen dan kan het betaalde bedrag teruggestort worden. Ondergoed, zwemkleding en baselayers die uit de verzegelde verpakking zijn gehaald kunnen om hygiënische redenen niet terug genomen worden.

Uiteraard kan je gebruik maken van 'herroepingsrecht'. Je kan het wettige modelformulier gebruiken om binnen de 14 dagen van uw aankoop af te zien. Na melding heb je 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Indien je promoties ontvangen hebt in de vorm van waardebonnen, kortingscodes of gratis producten dien je deze mee te retourneren. De terugbetaling verloopt dan zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen de 14 dagen na ontbinding mits het product door ons ontvangen is of jij kan aantonen dat het verzonden is. Je hebt recht op het volledige aankoopbedrag, de verzendkosten van de retour zonder aankoop zijn voor jou. Indien je meer doet met de producten dan alleen het beoordelen daarvan (om te kijken of je het wil houden) en daardoor schade aan het product ontstaat, dan bent jij voor deze waardevermindering aansprakelijk. Je mag de producten beoordelen/passen zoals het in een winkel ook kan.

Hoe lang duurt het?
Vanaf het moment van ontbinding wordt het bedrag zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen op uw rekening teruggestort. Indien je op uw retourformulier hebt aangegeven dat je een andere maat wil wordt deze zo snel mogelijk opgestuurd.

Indien je met een creditcard betaald hebt wordt het bedrag gestorneerd op uw creditcard. Dit houdt in dat het bedrag in mindering wordt gebracht op uw volgende maandafschrift. Dit kan een paar dagen duren, afhankelijk van uw financiële instelling.

Afgeprijsde producten retouren?
Ook items uit de sale kan je retourneren, mits dit binnen 14 dagen is.

Het Monkey Team.