Bestellingen voor nederland

Alle pakketten in Nederland worden GRATIS verzonden. 

Vandaag besteld is morgen verzonden met uitzondering van zondag. Wanneer het mogelijk is proberen we sneller te leveren! Bepaalde bestellingen die bvb 's nachts gebeuren kunnen wij dezelfde dag nog verzenden waardoor het pakket de volgende dag al aangeboden wordt. Wij proberen het in ieder geval zo snel mogelijk te doen. Hou daarom goed uw Track & Trace code in de gaten.

Je kan ook kiezen voor een PostNL afhaalpunt. Dit is de dichtste PostNL balie in de buurt van het opgegeven afleveradres, dit afhaalpunt wordt automatisch door de PostNL ingesteld. Wil je Jouw pakket ophalen op een andere locatie Dat kan! Vul gewoon het desbetreffende afleveradres in. Je krijgt standaard notificatie via mail en SMS (alleen indien een juist mobiel nummer is opgegeven). Je kan het uiteraard ook volgen met de gekregen Track & Trace code.

Avondbezorging is tussen 18u en 21u30. De meeste pakketten worden op dinsdag of donderdag aangeboden. De snelheid is afhankelijk van je postcode en de dienst wordt niet overal in Nederland aangeboden. Sommige gebieden zijn logistiek voor Postnl onmogelijk te bedienen. Wanneer jij in een gebied woont waar de dienst niet aangeboden wordt nemen wij eerst contact met jou op voor een gepaste oplossing. Krijgen wij geen gehoor dan wordt je pakket op vrijdag verstuurd zodat het op zaterdag aangeboden wordt. Wij stellen je van elke stap op de hoogte.

Bestellingen voor België en Duitsland

Voor alle pakketten naar België en Duitsland rekenen wij € 4,95. Bij een bestelling boven de € 50 is het eveneens gratis.

Vandaag besteld is morgen verzonden met uitzondering van zondag. Wanneer het mogelijk is proberen we sneller te leveren! Bepaalde bestellingen die bvb 's nachts gebeuren kunnen wij dezelfde dag nog verzenden. Wij proberen het in ieder geval zo snel mogelijk te doen. Een bestelling naar België of Duitsland duurt maximaal 3 werkdagen maar het kan sneller zijn dus hou daarom goed uw Track & Trace code in de gaten.

Klanten uit België of Duitsland kunnen niet kiezen voor een ophaalpunt of avondbezorging.